Καλωσήρθατε στην GEA Logistics

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2010 στο χώρο των υπηρεσιών Αποθήκευσης και Διαμεταφοράς Εμπορευμάτων (3PL Logistics) με δυνατότητα ανασυσκευασίας και μεταποίησης.

Οι εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, ο καινοτόμος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και η άριστη ειδίκευση των στελεχών μας, μάς προσφέρουν πλεονέκτημα στην ασφάλεια, στην ταχύτητα και στην οικονομία.

Οι ειδικές άδειες αποθήκευσης και ανασυσκευασίας επικίνδυνων χημικών προϊόντων, η πιστοποιημένη αποθήκευση τροφίμων και ζωοτροφών, σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητα ISO 22000, η ειδική πιστοποίηση περί απαιτήσεων Y.A. 1348 για μεταφορά και αποθήκευση Ιατροτεχνολογικών προϊόντων και οι σύγχρονοι χώροι αποθήκευσης, σταθερών συνθηκών θερμοκρασίας, μας καθιστούν τον πλέον εξειδικευμένο και ολοκληρωμένη συνεργάτη σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Πυρήνα της φιλοσοφίας μας αποτελεί η ολοκληρωμένη και άρτια κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας -και οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας το αποδεικνύουν-. Δείτε όμως πιο συγκεκριμένα γιατί να μας επιλέξετε:

Άδεια αποθήκευσης επικίνδυνων υλικών

ISO: 22000 για τρόφιμα και ειδική πιστοποίηση περί απαιτήσεων Y.A. 1348 για μεταφορά και αποθήκευση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

Άδειες αποθήκευσης τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμακευτικών πρόσθετων

Χώροι ελεγχόμενης θερμοκρασίας & υγρασίας

Συστήματα Αποθήκευσης WMS

Πλατφόρμα για αυτόματη & άμεση ενημέρωση κατάστασης παραγγελίας

Ανασυσκευασίες υγρού φορτίου & χημικών

Μεταποίηση προϊόντων